Artikler

"Autentisk Lederskab som ledelsesfilosofi og praksis"
Artikel af Elise Brøchner skrevet i maj 2019

Artiklen her er skrevet til alle de ledere, der er nysgerrige efter at forstå̊, hvorfor Autentisk Lederskab er vigtigt, hvad det er, og hvordan det kan udvikles, så det giver den størst mulige effekt.

Hent pdf.

“Måske skal man bare være lidt såret for at være leder”
Artikel af Susanne Sayers bragt i Børsen december 2019

Elise Brøchner måtte tage nogle pauser i sin lederkarriere for at finde frem til det, hun virkelig havde lyst til. Undervejs blev hun konfronteret med sin egen sårbarhed og måtte lære at acceptere den og siden se den som en styrke.

Hent pdf.

MØDEØJEBLIKKE

Et MØDEØJEBLIK er et særligt inspirationsmøde om et relevant tema for Autentisk Lederskab. Jeg vil holde et oplæg og der vil være mulighed for at udveksle erfaringer og møde ligesindede. Skriv til mig, hvis du er interesseret i at deltage.

Kommende MØDEØJEBLIKKE
4. marts: Hvad er Autentisk Lederskab?

Tidligere MØDEØJEBLIKKE i 2020
16. september: Ledelse med hjertet
27. maj: Hjernens begrænsende vaner
15. januar: Lederens nytårsforsætter

Intuning

Denne mindfulness intuning på 8 min. guider dig til at tune ind til dig selv; skabe god jordforbindelse, mærke kroppen, føle følelserne og stille ind på hvad der bevæger sig inde i dig i hele din hjerne. Udover at give dig et nærværende møde med dig selv her og nu, vil den ved flittig brug, gradvist styrke din evne og vane med at mærke dig selv indefra.

Download som mp3.

Autentisk Lederskab
v/ Brøchner ApS
August Bournonvilles Passage 1
1055 København K

+45 27 13 13 30
elise@autentisklederskab.dk